Us atreviu amb el Baby Fringe?

Posted by
Es caracteritza per ser molt curt, per sobre de les celles i es pot lluir recte lateral, espès i fins i tot despuntat.
Atreveix-te amb el cabell cyberpunk. Es tracta de talls de cabells amb tocs futuristes, dissenys atrevits, colors cridaners i talls estructurats. Tant si tens els cabells curts, com llarg o mitjà pots optar a un tall de cabells cyberpunk.

Tens el cabell arrissat?

Posted by
Tens el cabell arrissat? Saps com cuidar-lo per llir uns rissos espectaculars? És cert que si els cabells arrissats no rep les cures necessàries, es torna rebel, encrespat, difícil de pentinar. Però amb alguns consells i productes específics podràs controlar-lo i lluir una cabellera arrissada sana i brillant.
La nostra crema corporal amb Karité i Rosa Mosqueta, és ideal per a pells molt seques, o parts de la dermis fetes malbé com els colzes o els talons. Una crema que regenera les capes superficials de la pell i redueix les cicatrius, a més aporta fermesa i elasticitat a la pell.
Si el teu cabell és molt fi, aquest tipus de cabell és més feble, sensible i es trenca amb més facilitat, de manera que necessita cures específiques. Avui us donarem unes pautes per tenir-lo brillant i amb volum, sigui quina sigui la causa de la debilitat del vostre cabell.
Showing 1 to 5 of 60 (1 Pages)

Scroll To Top