Poder lluirr una cabellera amb volum es converteix moltes vegades en un mal de cap. Segueix llegint perquè t'expliquem alguns trucs i t'aconsellem un ritual capil·lar revitalitzant que t'encantarà!
Si estàs pensant en canviar de look de cabells i no tens clar què pots fer-te, aquí t'ensenyem la tendència en talls de cabells anomenada shag o shaggy, que et queda bé segur i que donaràs un altre aire als teus cabells. Apte per a cabells de totes les llargades!
Aprèn a diferenciar un producte de cosmètica vegà d'un que només ho sembla. Segurament que moltes vegades has vist productes que diuen ser vegans, oi? Saps si realment ho són? Coneixes els punts que han de cumplir per ser-ho? Aprèn una mica més sobre cosmètica vegana! Segueix llegint...
Sovint tendim a creure que si un producte és vegà, també és cruelty free (o el que és el mateix, que no testa en animals) i la realitat és que no és així. Si realment t'interessa tenir-ho clar per comprar correctament segons els teus valors, segueix llegint.
Segur que a tu també has sentit (o dit) això de: "oh aquest champú porta silicones, no el vull, espatllen els cabells". Què té de certa aquesta afirmació? Realment ens espatllen els cabells? Hem d'evitar totalment les silicones dels productes capil·lars? Avui te'n parlem, segueix llegint!
Si has comprat algun dels nostres productes i et sorgeixen dubtes, si estàs buscant una cosmètica capil·lar més natural per tenir cura dels teus cabells, si no t'acabes de decidir i vols encertar en la teva tria nosaltres t'ajudem.
Aconseguir unos rissos bonics, ben definits, flexibles i brillants no té per què ser missió impossible. De fet, t'expliquem com aconseguir-ho en tres senzills passos. Endavant amb el post d'avui!
5 passos per aconseguir uns cabells ben nitrits
Tens ganes d'un canvi de look sense renunciar a lluir uns cabells brillants com mai? Doncs ara la tendència són els colors metàl·lics als cabells i segur que t'agradaran. T'hi atreveixes? Segueix llegint...
Showing 1 to 10 of 96 (1 Pages)

Scroll To Top