Sovint tendim a creure que si un producte és vegà, també és cruelty free (o el que és el mateix, que no testa en animals) i la realitat és que no és així. Si realment t'interessa tenir-ho clar per comprar correctament segons els teus valors, segueix llegint.
Segur que a tu també has sentit (o dit) això de: "oh aquest champú porta silicones, no el vull, espatllen els cabells". Què té de certa aquesta afirmació? Realment ens espatllen els cabells? Hem d'evitar totalment les silicones dels productes capil·lars? Avui te'n parlem, segueix llegint!
Si has comprat algun dels nostres productes i et sorgeixen dubtes, si estàs buscant una cosmètica capil·lar més natural per tenir cura dels teus cabells, si no t'acabes de decidir i vols encertar en la teva tria nosaltres t'ajudem.
Aconseguir unos rissos bonics, ben definits, flexibles i brillants no té per què ser missió impossible. De fet, t'expliquem com aconseguir-ho en tres senzills passos. Endavant amb el post d'avui!
5 passos per aconseguir uns cabells ben nitrits
Tens ganes d'un canvi de look sense renunciar a lluir uns cabells brillants com mai? Doncs ara la tendència són els colors metàl·lics als cabells i segur que t'agradaran. T'hi atreveixes? Segueix llegint...

cmc

Posted by
qfds
Arriba el bon temps i amb ell les ganes de passar més temps a l'aire lliure. Protegeixes els teus cabells com es mereixen? Pot ser ben fàcil de la manera que t'expliquem al post d'avui.
¿Podemos decir que Coachella es el aparador de las nuevas tendencias para el verano que se acerca?
Showing 1 to 10 of 93 (1 Pages)

Scroll To Top